Peppikin alkaa jo olla mummoiässä, onnea onnea !
Noin se vaan tuossa potkii vaikka hilkulla oli kaksi vuotta sitten, eläinlääkäri silloin jo suositteli lopettamista. Pepillä oli silloin tosi raju reaktio maksassa, kaikki arvot ihan sekaisin. Kissa laihtui useamman kilon ja oli jo tosi huonossa kunnossa. Mutta niin se vaan parani ja on taas ihan priima. :))

Peppi on meidän brittikasvatuksen kantaemo, teki kaksi ensimmäistä Tassulähteen brittipentuetta ja on ison osan kasvateistani taustalla edelleenkin. Se on mm. Valon emonisänemonemonemo. :D

Tyypiltään Peppi ei ole paras mahdollinen, sillä on mm päässä melkein kaikki mahdolliset virheet. Hyviäkin puolia kuitenkin löytyy kuten mahtavan iso koko, hyvä luusto, hyvä turkki, erinomaisen pienet korvat ja lyhyt häntä. Ja kerrassaan kultainen luonne, ikinä tuo ei aiheuta minkäänlaista hässäkkää.

Ja vielä lisähuomautuksena, Peppi on siis sama kissa kuin Tiltu. :D Se eli elämänsä ensimmäiset kahdeksan ja risat vuotta Tiltuna ja muuttui sitten sujuvasti Pepiksi. Näinkin voi siis käydä.

Tulevana viikonloppuna on kissojen Maailmannäyttely Bratislavassa Slovakiassa. Onnea matkaan kaikille siellä näytillä oleville, etenkin suomalaisille shaded silver -briteille !

Illalla ennen kauppaan lähtöä tarkkuusetsintäruutu Frescolle. Ruutu pieni, n 1,5 x 1,5 metriä, esineenä muovinen pullonkorkki lehden alle piilotettuna. Otettiin mukaan uusi alkurutiini eli lähetys makuulta. Toimi hyvin, korkki palautui nopsaan molemmilla yrityksillä.