No nyt köhii sitten vuorostaan Penni. Maltillisesti sekin mutta kuitenkin. Mielenkiintoinen pöpö tuo, Frescollahan homma on ollut oireeton jo viikon verran. Ja alkoi melkein kaksi viikkoa sitten. Mutta ei auta kuin parannella, Penni remmiin lenkkejen ajaksi.

Remmilenkit menneet viimeiset päivät oikein mukavasti, oma hermo on pysynyt kiitettävästi kurissa. Pennikin on kyllä käyttäytynyt ihan koiriksi vaikkei sitä nyt miksikään normaaliksi remmikulkijaksi tosiaankaan voi vieläkään sanoa.

Jätetään torstaiset agitreenit Frescon kanssa väliin ettei tartuta siellä ketään vaikkei itse ole köhinyt aikoihin.

Uudenvuodenyö meni hyvin. Penni viihtyi pahimman paukkeen vähän normaalia tiiviimmin jalan vieressä, Fresco ei huomannut missään mitään outoa. Reipo poika kuten tavallista. :)

Kissarintamalla kaikki hyvin. Poliisikissalla on ab-kuuri nro kaksi päällä, koitetaan saada nuhapöpö taltutettua lopullisesti. Edellisen 10 päivän kuurin jälkeenhän röhinä alkoi uudestaan kun lääke loppui. Lääkkeen antaminen sujuu edelleen odotettua paljon paremmin, tosin kissi moukuu sydäntäsärkevästi heti kun sitä aletaan pyydystää lääkintäoperaatiota varten. :(