Öljytiellä. Frescolle keskilinja n 120 m (?), kolme maalimiestä, en tiennyt missä ovat. Palkkaus kun annan luvan. Sää sateinen, ei tuullut juurikaan.
Lähetin ensin vasemmalle kun koira sinne kuikusi keskilinjalle tultaessa. Lähti vähän vinoon keskilinjan suuntaisesti ja bongasikin saman tien maalimiehen lähes takakulmasta. Hieno ilmaisu loppuun saakka vaikka ohjaajalla kesti päästä paikalle. Seuraavaksi tyhjät molempiin suuntiin. Varsinkin oikealla pyöri tosi pitkään ilmeisesti osittain vanhojen hajujen perässä. Pitäisi alkaa kutsumaan ripeämmin pois pistoilta jossa ei ole maalimiestä. Nyt käy turhankin pitkällä eikä kyllä tule huutamalla ainakaan heti.
Seuraava maalimies vasemmalla n viidessäkympissä ison kiven takana. Hyvin löytyi ja tuli ilmaistua.
Tässä vaiheessa luulin että alue on loppumassa ja pistotin koiraa tarpeettoman tiheästi kun yksi ukko vielä puuttui. Tämän seurauksena ei lähtenyt vasemmalle kunnolla, aluehan oli katsottu jo sillä ekalla pistolla. Viimeisellä yrityksellä meni viisi metriä ja nosti jalkaa jolloin ohjaajakin alkoi tajuta että okei, katsottu on. Saisihan tuo käskyllä lähteä onkin etsitty alue mutta nyt annettiin olla. Muutama tyhjä vielä eri suuntiin jonka jälkeen oikealta tien jälkeisistä puskista löytyi viimeinen maalimies.

Hyvä treeni kaikkiaan, erinomaiset ilmaisut ja koira jaksoi hyvin. Pistojen suoruudessa toivomisen varaa, vasen etukulma jäi kokonaan tarkastamatta. Ja tuo että tyhjälle jo tutkitullekin alueelle voisi tosiaan mennä jos niin toivotaan.

Päivällä pihahommia kun oli vielä nätti ilma. Koirat eivät jaksaneet kulkea mukana yhtään, makailivat vaan pation vieressä.