Aamulla pakattiin koirat, vanha kone ja Nuupander autoon ja lähdettiin aluksi Helsinkiin ja HauMau-eläinlääkäriasemalle jossa Nuupilta tutkittiin sydän ja lonkat sekä otettiin verikoe PKD-geenitestiä varten.

Sydän on hieno, ei merkkejä HCMstä tai mistään muustakaan. Nuupi suhtautui tutkimukseen ihan mukavasti niin kauan kun se sai olla seisomassa, kyljelläänpitoa ei arvostanut.
Sitten rauhoitukseen ja lonkkakuviin. Noista tarkemmin myöhemmin kun saadaan ortopedin lausunto. Samoin geenitestin tulos tulee luonnollisesti myöhemmin.

Seuraavaksi suunnattiin kohti Herttoniemeä jossa kyytiin lastattiin uusi tietokone. Sieltä Sarille Viirilään johon jätettiin vanha ja nostettiin peukut pystyyn että siihen vielä saisi jotain eloa puhallettua.

Illalla hakutreeneihin. Hetken mietin koko aktiviteetin perumista kun lämmintä oli +25. Mentiin kuitenkin ja ihan mukavaahan metsässä oli, ei paahtavaa ollenkaan. Otettiin kuitenkin koirille suht pikaiset treenit etteivät ne ihan paahtuisi autoihin. Suurimmalla osalla onkin häkki / takakalteri eli luukun saa jätettyä auki eikä koirilla näin ole hätää. Saatiin myös autot enemmän tai vähemmän varjoon.

Frescolle ihan lyhyt perustreeni, neljä pistoa joilla neljä löytöä. Toisen puolen maalimiehet about viidessäkympissä, toisen puolen vähän kauempana. Löysi kaikki nätisti ensimmäisillä lähetyksillä. Ihan ok suorat etenemiset. Ilmaisut ok, haukuttivat kunnes tulin paikalle. Parilla maalimiehellä muutaman sekunnin tauko ekan haukun jälkeen. Kahdella otin sivulle ennen palkkausta. Eipä tuosta paljon huomauttamista keksi, hyvä treeni.

Illalla tuli myös Sarilta mieltä suunnattomasti huojentava viesti, tietokone hengittää taas ! Kyllä Kariluotoska korjaa, kiitokset vaan. :)))